2012 m. sausio 9 d., pirmadienis

MAC paint pots (DAY 57)

MAC prekės ženklas besidominčiomis kosmetika tikrai žinomas, vieni perkamiausių ir geriausiai žinomų yra MAC šešėliai. Tačiau pirmą kartą užėjus į šią parduotuvę, nusprendžiau, kad noriu būtent MAC paint pot'ų arba kitaip kreminių šešėlių, o ne tų įprastųjų.

Tad kuo ypatingi MAC paint pot? Vėlgi labai geras apibūdinimas, kurio neverta turbūt versti:
A highly pigmented eye colour that goes on creamy but dries to an intense, vibrant finish. Long-wearing, colourfast. Creates seamless coverage without weight or caking. Blends smoothly over the lids. Cream-based, can be mixed with M·A·C shadows and liners.


Taigi juos aš naudoju kaip šešėlių pagrindą, o dažnai ypač BARE STUDY naudoju tiesiog vienus. Jie padeda šešėliams ilgiau išsilaikyti ir atrodyti geriau (jei galima taip pasakyti :)).

Aš turiu dvejus:











Pora nuotraukų su šešėliais ant vokų yra ne mano, tiesiog norėjau parodyti kaip turėtų atrodyti. ;)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gal turi patarimu, kaip naudoti skysta akiu kontura, as niekaip nesuprantu kaip jis naudojamas :D

Rūta rašė...

Aš pati jo nenaudoju, nes jei reikia labai juodo, lygaus ( ne pieštukinio) efekto tai naudoju Avon Supershock eyeliner, čia pats juodžiausias akių pieštukas, kokį esu mačius ir efektas praktiškai toks pats kaip su skystu akių kontūru.
Tačiau žinau, kad dabar populiarūs tokie, atrodo kaip parkeris, todėl su jais labai patogu, planuoju panašaus tipo įsigyti.
Bet visgi jei nori naudoti tą turbūt variantą kur aš įsivaizduoju, tai kiek girdėjau reikia stengtis brėžti liniją kuo labiau neatitraukiant rankos, o ne per kelis kartus, tada akis ne taip dažnai mirksi ir yra paprasčiau.
Sunku patarti, nes pati nelabai su tuo susidūrus, bet tikiuos kažkiek padės.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...