2012 m. sausio 4 d., trečiadienis

NARS Blush Brozer Trio (DAY 52)

Viename iš savo įrašų minėjau nuostabią kosmetikos priemonę, kuriai pažadėjau skirti atskirą įrašą. Taigi šiandien noriu pakalbėti apie NARS Blush Brozer Trio.


Kiek aš žinau, NARS - tai aukštos kokybės ir aukšto lygio kosmetika labai vertinama Jungtinėje Karalystėje ir JAV, taip pat NARS yra mėgstamiausias Madonnos, Victorios Beckham ir Kim Kardashian kosmetikos prekės ženklas. Žinoma neaišku ar šis brandas kada nors atsiras Lietuvoje, bet jei ir atsirastų, neabejoju, kad NARS kosmetikos priemonių kainos prilygtų čia parduodamai CHANEL, YSL ir kitai brangiai kosmetikai.

Taigi, turbūt bus "labai netikėta", bet šį dalyką aš įsigijau JAV. Ilgai svarsčiau ir nusipirkau tik paskutinę dieną prieš išvykstant, tačiau dabar visai nesigailiu. Taigi visų pirma, ką pati kompanija sako apie ši produktą:
Three iconic NARS products, one portable zip-around compact. With Orgasm Blush, Albatross Highlighting Blush Powder, and Laguna Bronzing Powder, this limited-edition trio makes a flawless complexion more attainable than ever.






Taigi NARS Blush Brozer Trio sudaro:
  • Blush in Orgasm (peachy pink with shimmer)



  • Highlighting Blush Powder in Albatross (sheer light golden sheen)



  • Bronzing Powder in Laguna (brown with golden shimmer)

Tai trys savo srityje populiariausi NARS produktai, tad kiekvieną perkant atskirai tektų sumokėti kur kas daugiau. Ir tikrai nemeluosiu sakydama, kad jeigu nebūtų buvę šio 3 in 1 pasiūlymo, dabar jau tikrai neabejodama pirkčiau juos net ir atskirai. Visus tris naudoju ir tuo labai džiaugiuosi. Taip skaistalai kartais atrodo per daug blizgūs paprastai dienai, bet tuomet pasirenku kitus.

Nežinau ar pasakiau viską, ką norėjau, bet manau bendrą įspūdį apie NARS Blush Brozer Trio iš šio įrašo susidaryti galima ;).


4 komentarai:

Illusion rašė...

As kadangi apie skaistalus nenusimanau ir ju nenaudoju, tai paklausiu kvailo dalyko - cia visos trys spalvos naudojamos kaip skaistalai? Tik raudona ar ir balta bei ruda? :D

Rūta rašė...

Visai nekvailas klausimas ;] tie dešiniausi (rausvi) naudojami kaip skaistalai, vidurinis (baltas) kaip highliteris (nežinau kaip net išversti) na jis naudojamas ant skruosto viršutinės dalies (jei galima taip vadinti :)) šiek tiek aukščiau nei skaistalai arba gali but naudojamas šiek tiek žemiau antakio, na suteikia spindesio veidui ir pan ;), o paskutinis (rudas) tai vadinamasis bronzeris naudojamas kontūruoti veidą ;) nežinau ar pavyko paaiškinti, bet aš daugiausiai informacijos ir visus pavadinimus žinau anglų kalba, todėl nežinau kaip kai kuriuos iš jų versti į lietuvių kalbą ;]

Illusion rašė...

Pavyko, dabar supratau kas prie ko :) As pati kai nepratus daug dazytis, man pakanka fundation'o, juodo piestuko, tuso ir lupu balzamo, tai apie siuos dalykus nlb ir nusimanau. Bet, manau, pats laikas pradeti dometis :))

Rūta rašė...

Puikiai tave suprantu ;], aš lygiai taip pat naudojau tą, ką išvardinai, nes užteko ir šiaip atrodė, kad daugiau būtų per daug, bet kadangi aš visada išbalus esu dabar skaistalai mane tiesiog gelbėja, kad galėčiau atrodyti gyva (bet irgi pradėjau naudoti ir domėtis visai neseniai) :))) o šešėliai ir visa kita, tiesiog pasidarė smagu pažaisti ir paeksperimentuoti ;]]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...