2012 m. sausio 11 d., trečiadienis

Make up tools: Brushes (DAY 59)

Taigi kažkada tikrai žadėjau, kad skirsiu atskirą įrašą makiažo šepetėliams, tad šiandien, manau, jau pats laikas apie juos parašyti.
Kai tik pradėjau domėtis kosmetika ir jos turėjau tikrai labai nedaug, žinojau, kad prieš perkant naujus šešėlius, skaistalus ar panašiai, turiu jau turėti šepetėlių, kuriais šias kosmetikos priemones galėsiu naudoti. Manau, kad nėra prasmės pirkti daug kosmetikos priemonių ir neturėti kaip jų panaudoti. Aišku, pirštai dažnai gali pakeisti šepetėlius ir atlikti daug funkcijų, bet aš pastebėjau, kad man pirštų jau nebeužteko :) ir kad visas makiažas atrodytų tvarkingai šepetėliai man buvo būtini. Todėl ilgai tyriau šepetėlių rinką :) ir supratau, kad kaip visada, deja Lietuvoj tinkamų ir už prieinamą kainą nerasiu. Tai supratau jau vien iš situacijos, kai vienoje Lietuvos kosmetikos parduotuvėje paklausiau dėl vieno konkretaus šepetėlio ir konsultantė nė nenutuokė apie ką aš kalbu. Taip pat aš norėjau ne vieno, o viso rinkinio iš karto, kad galėčiau sutaupyt ir gauti visus reikimus vienu metu. Tad galiausiai užtikau Sigma šepetėlius. Apie juos labai daug kalbama užsienio bloguose, o pastaruoju metu pastebėjau, kad jie tampa populiarūs ir Lietuvoje. Juos galima įsigyti Sigma internetinėje parduotuvėje, jie siunčiami ir į Lietuvą. Taigi ilgai svarsčiau, bet galiausiai juos užsisakiau ir greitai bus metai kaip jais naudojuosi kiekvieną dieną ir esu absoliučiai patenkinta. Žinoma yra be galo daug gerų ir kitų firmų šepetėlių, bet šiuo metu, man kaip mėgėjai, o ne profesionalei visiškai užtenka šių ir dar kelių per metus susikaupusių šepetėlių. Be to, Sigma šepetėliai tikrai geros kokybės ir juos rekomenduočiau bet kam visiškai nedvejodama.

Rinkinyje, kurį pirkau prieš metus buvo 12 šepetėlių, dar 1 pirkau papildomai ir dar 1 kelioninio dydžio (beje mano mėgstamiausią ) gavau dovanų perkant likusius. Visgi visų tikrai neaptarinėsiu, bet nemeluosiu sakydama, kad vienaip ar kitaip naudoju visus. Aptarsiu tik pačius mėgstamiausius ir mano nuomone geriausius. Įkelsiu angliškus pavadinimus ir apibūdinimus, o šalia ir savo komentarą.





Large Powder - F30 - Perfect for flawless, even blending of powder products on face and body. Natural bristles.
Naudoju biriai pudrai, užbaigiant visą makiažą.


Foundation - F60 - Perfect to apply liquid or cream foundation. Can also be used to conceal large areas. Synthetic bristles.
Naudoju kartu su F80 tepant skystą pudrą, nes su šiuo man atrodo lengviau paskirstyti pudrą, o su F80 ją išlyginti.


F80 - Flat Kabuki Ideal for all over application of liquid and cream formulas in large and mostly flat areas of the face, such as the forehead, temples and cheeks. This brush is perfect to seamlessly buff foundation onto the skin.
Šį pirkau papildomai, jis neįėjo į rinkinį, bet girdėjau labai daug teigiamų atsiliepimų ir nenusivyliau, naudoju kasdien tepant skystą pudrą.


Large Angled Contour - F40 - Best for application of blush, bronzer and contouring powder. Natural bristles.
Naudoju skaistalams ir bronzatui, jis kirstu galu, todėl lengviau kontūruoti.


Concealer - F70 - Ideal to conceal small and defined areas of the face using cream and liquid products. Synthetic bristles.
Naudoju tepant skystą maskuoklį.

Blending - E25 - Oval-shaped brush with gently chiseled sides. Blends and softens the look of powder or cream shadows. Ideal to apply eye shadow primer, base eye shadow colors, and blend harsh lines.
Naudoju "apjungti" šešėlius, kad nebūtų ryškių linijų ir viena spalva gražiai pereitų į kitą.


Tapered Blending - E40 - Specially designed to apply and blend color on the crease. Natural bristles.
Naudoju "apjungti" šešėlius, kad nebūtų ryškių linijų ir viena spalva gražiai pereitų į kitą, bet dažniau tam naudoju E25.



Eye Shading - E55 - Evenly applies pressed or loose eye shadows and pigments on the lid. Natural bristles.
Naudoju šešėliams tepti ant vokų.



Pencil - E30 - For precise application of color on the crease, outer corner, upper and lower lash line. Natural bristles.
Naudoju šešėliams.



Small Angle - E65 - Essential for the application of gel or cream eye liner on the upper and lower lash line. Also ideal for filling in the brows. Synthetic bristles.
Naudoju kaip akių pieštuką su šešėliais ir pan.

Taigi tiek apie mėgstamiausius Sigma šepetėlius.



2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Geras! labai daug naudingos informacijos. + labai smagiau atrodo kad ideta i kavos pupeles.

Rūta rašė...

Ačiū stengiaus :) o pupelės dar ir gerai laiko šepetėlius :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...