2012 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Asking for help (DAY 67)

Taigi kaip jau vakar rašiau ir numaniau, šiandien buvo labai sunki diena, jaučiuosi išsunkta ir labai pavargus, nors antroji dienos pusė buvo maloni :). Taigi šiandien (antros dienos pusės metu ;D) diskutavom su drauge, kurie įrašai mano skaitytojoms (gal ir skaitytojams :)) yra įdomiausi, nes nors ir seniau rašiau, kad stengiuosi rašyti, kas įdomu man, bet man žinoma labai rūpi ir jūsų nuomonė. Būtent dėl to tiesiog norėjau pasikonsultuoti su jumis, kokio tipo įrašai jums labiausiai patinka. Man asmeniškai patinka rašyti įvairiomis temomis, bet galbūt yra tema, kurios aptarimą norėtumėte čia išvysti dažniau. :) Tad jei norėsite pareikšti nuomonę, aš sudariau elementariausią apklausą ir įkeliu ją čia:




Jei kažko neįrašiau, tai lauksiu pasiūlymų komentaruose :).

P.S. Žinau, kad skaitytojų dar nedaug, bet man kiekvieno nuomonė labai svarbi, tikrai! ;)

P.P.S. Aaaaaa važiuoju valgyt sušio :)))

2 komentarai:

Kotryna rašė...

Rašyk tai, kas tau pačiai patinka labiausiai. Man asmeniškai tavo blogas vienas geriausių :) PS. o asmeniškumai visuomet žavėjo ir žavės ;)

Rūta rašė...

Tą ir stengiuosi daryt ;). Ir šiaip pagal rezultatus džiaugiuosi, kad daugumos nuomonė sutampa su mano. O dėl komplimento ačiū ;)) labai malonu tokius dalykus girdėti ir tai dar didesnė motyvacija rašyti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...