2012 m. vasario 24 d., penktadienis

Small giveaway! (DAY 103)





Taigi kadangi pastaruoju metu jaučiu didelį jūsų palaikymą, nusprendžiau simboliškai atsidėkoti! Dovanėlės nėra labai didelės, bet na viskas su laiku. Šį kartą dviem laimingosioms (jei bus susidomėjusių aišku ;)) padovanosiu po mielų auskarų porą. Pirkau juos JAV, pirkau vieną porą sau ir dar dvi žadėjau kam nors padovanoti tad štai dabar ir dovanoju ;)!

Tad jeigu norite laimėti vieną iš šių auskarų porų turite:
1. Būti mano blogo sekėja.
2. Parašyti komentarą, po šiuo įrašu (kad būtų linksmiau, tiesiog komentare atsakykite, kokius papuošalus labiausiai mėgstate (auskarus, žiedus ir t.t)
3. (Jei neturite 18 metų) Atsiklausti tėvų, ar galite duoti savo adresą man ( reikės siunčiant ;))

Deja, konkursas ( nors toks pavadinimas man nepatinka) galioja tik Lietuvoje gyvenančioms merginoms.
Konkursas tęsiasi iki kovo 2 dienos vidurnakčio, t.y. lygiai savaitę, iki kito penktadienio.

Manau kiekvienos šansai tikrai labai dideli, tad jei norite laimėti, nedvejokite! Laimėtojos bus parinktos atsitiktine tvarka ;).

Ačiū, kad skaitote!

18 komentarų:

Asta rašė...

Aš labiausiai mėgstu įvairius auskariukus. Bet pastaruoju metu pamėgau žiedus ir labai tuo džiaugiuosi! :D

Vesta rašė...

Man labai patinka žiedai :)

Irma rašė...

Paskutiniu metu labiausiai žiedai ir auskarai :)

Illusion rašė...

Noriu noriu noriu :) Auskarai ir apyrankes :) Seip paskutiniu metu labiau vien tik apyrankes :)
O jei ne LT, tai jei laimesiu siuntima galesi uapsimoketi pati :D

Fragile rašė...

Labiausiai mėgstu auskarus. Turiu jų labai daug ir man vis negana! :D

Greta rašė...

Man tai labiausiai patinka kaklo papuošalai. Bent jau šiuo metų laiku.. Kita vertus, gražūs žiedai yra mano silpnybė.. o kur laikrodžiai, auskarai, apyrankės.. ahhh :]

charmant rašė...

Tiesiog dievinu žiedus, o ypatingai tokius masyvius iš įvairių akmenų.
Btw, labai šauniai sugalvojai! :))

Unknown rašė...

Aš tai labai mėgstu auskarus..Visai neseniai pamėgau ir žiedus, nors seniau jų nelabai ir mėgau.:)

Gertrė rašė...

Labiausiai patinka auskarai prie ausies, tik su jais pastoviai problemos, nes tik įsivėrus, tuoj ir vėl pametu užsegimus :/

Kotryna rašė...

Dievinu žiedus. Nors kol kas apstojau juos nešioti (labai nepatogu mat išsitampo pirštinės), labai tikiuosi artimiausiu metu vėl grįžti į "žiedų manijos trasą" :D

Rimantė rašė...

Patinka įvairus papuošalai,patinka prikti auskarus (bet retai nešioju) įpatingai žiedai,turiu jų kelis,tačiau nešioju vieną,o kitus užsidedu progomis,bet ir tai jaučiuosi kaip su nesavomis rankomis.. taip pat ir pakabukai,bet vėlgi.. retai kada puošiuos jais.Žodžiu,mėgstu papuošalus,bet prigyja ne viskas!

Adele Lasio rašė...

Ne su visais papuošalais susigyvenu :)) pavyzdžiui apyrankių praktiškai niekad nenešioju. Pagrindinis mano aksesuaras - auskarai. Taip pat dievinu įv. žiedus, bet dažnai man būna tiesiog nepatogu, todėl tenka jų atsisakyti :) tai tiek. Šiaip esu iš tų žmonių, kurie prisiriša prie papuošalų ir juos keičia kur kas rečiau nei rūbus :D

Justė rašė...

Pastaruoju metu stengiuosi iš namų neišeit be gražaus pakabuko, kurį gavau gimtadienio proga nuo geriausių draugų ;> Gailiuosi, jog per klaidą nebuvau jo pasiėmus praeitą pusmetį, kai buvau išvykus. ;)))

Raimonda | Seventh Carousel rašė...

Mylimiausias aksesuaras - žiedas. Turiu vieną, kurį nešioju jau kokius penkerius metus. Be jo jaučiausi kaip nesava, todėl jis visada su manimi.:}}

-A rašė...

Agh,turiu priklausomybe akesuarams,jei pamatau ir negaliu nusipirkt tai net naktim galvoju kaip susitaupyt,ar gaut :D Ir sitie labai grazus ^^. Dar megstu pakabukus,ziedus. Mh,ir keista kad dovanoji kitiem,nes kitos paneles tiesiog sau pasiliktu. Saunuole :)

Rebeka rašė...

Daugiausiai nesioju auksariukus, bet taipogi labai megstu smulkias grandineles ant kaklo :)

www.rebekasbeautyworld.blogspot.com

Eglė rašė...

Mėgstu ir dažniausiai nešioju manau ,kad auskariukus,nešioju paprastus su kuriais papraščiausia, tačiau tikrai nepabijau užsidėti ir kokio išskirtinio aksesuaro tokio kaip žiedukas ar pakabutis. :) :)

mocha-free rašė...

dažniausiai dėviu auskarus,mėgstu įvairius : tiek didelius,masyvius, tiek ir mažesnius. :) Ant kairės rankos visada turiu sidabrinę grandinėlę. Na ir ne žiemos sezonu mėgstu pasipuošt kokiu žiedu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...