2012 m. vasario 21 d., antradienis

Finally (DAY 100)

Nežinau nuo ko net pradėti. Galbūt nuo prisipažinimo, kad dažniausiai tai, ką pasižadu ir kas reikalauja ilgo laiko, niekada beveik neįvykdau. Atvirai kalbant, nesitikėjau, kad ir pažadas rašyti blogo įrašus kiekvieną dieną 100 dienų iš eilės bus išpildytas. Bet pavyko!

Šiek tiek apie patirtį per visą šį laiką:
Pirmom rašymo dienom visada būna daug užsidegimo, noro ir idėjų, bet laikui bėgant, kai supranti, kad kai tau bloga nuotaika, ar kai tiesiog neturi ką pasakyti, tau vistiek reikia kažką parašyti, pasidaro sunku. Keletą kartų, dar pačioje pradžioje, buvau apsisprendus nebetęsti rašymo, nes kai supranti, kad galbūt niekas net neskaito, o tu įdedi tiek pastangų ir skiri nemažai laiko, motyvacija pradeda blėsti. Bet visgi kai pamačiau, kad pagaliau atsirado skaitytojų ir nors vienas parašytas komentaras ar nauja sekėja, man sukeldavo tiek džiaugsmo, kad sustoti rašyti jau nebegalėjau. Taigi laikui bėgant, blogo rašymą priėmiau kaip normalų kasdieninį dalyką (tas pats lyg dantų valymasis ;)). Jei ką nors veikdavau, nusipirkdavau ar šiaip kas nors patikdavo, jau žinojau, kad apie tai parašysiu. Aplinkiniai, kurie žinojo, kad rašau: draugės, mama, draugas net neklausdavo, kodėl aš fotografuoju salotas :) ar ką tik įsigytą šaliką, tai tapo normalu :). Taigi per 100 dienų (nors turbūt tai nėra taip jau daug) blogo rašymas tapo pakankamai svarbia gyvenimo dalimi. Ir kaip minėjau, jei galiu žinot, kad turiu bent vieną pastovią skaitytoją, tai yra tokia didelė motyvacija, kuri padeda nesustoti.

Aš nesu per daug pasitikinti savimi ir turbūt niekada nepulčiau savęs girti, nebent juokais prie artimų žmonių, tačiau dabar galiu pasakyti, kad savimi labai didžiuojuosi, nes supratau, kad visgi turiu šiokią tokią valią ir užsispyrimą :).

Kas bus toliau?

Mano draugės vis klausinėja, tai kas bus po tų 100 dienų, ar rašysi toliau kiekvieną dieną, ar iš vis nerašysi.
Aišku, kad rašysiu, juk jaukinausi visa tai tiek laiko, tad dabar nežadu mesti :). Visgi, dabar nebepažadu rašyti kiekvieną dieną, bet tai nereiškia, kad to nebus :). Ir toliau numeruosiu dienas, kad man pačiai viską atsekti būtų paprasčiau, bet gali būt, kad kartais kokią dieną praleisiu, nes visgi negaliu žinoti kas gali nutikti ir sutrukdyti. Ką pažadu, tai kad iki vasaros tikrai rašysiu labai labai dažnai ;). Turiu daug idėjų ir tikiuosi pavyks jas įgyvendinti.

Jaučiu, kad gavosi labai ilgas įrašas apie mane ir kokį aš "žygdarbį" padariau :), bet visgi reikėjo kažkaip užbaigti visą šį iššūkį.

kiekvienai dienai atskiras failas

ir taip kiekvieną dieną :)

14 komentarų:

Deimantė rašė...

Sveikinu! Linkiu tau gerų įdėjų, o poto visas mintis įrašyti čia. ;)

Anonimiškas rašė...

Šaunuole! sveikinu ;))) Džiugu, kad tai tapo tavo mėgiamu užsiemimu! - R

Ema rašė...

WOW, iš kur tiek kantrybės! Šaunuolė!:)
http://gloss-ema.blogspot.com/

Kotryna rašė...

Rūūta, sveikinu ;) Prisipažinsiu, labai nerimavau, laukdama tos dienos, kai perskaitysiu šimtąjį tavo įrašą. Bijojau, kad nustosi rašyti. žinok visus nuo pat pirmojo įrašo intensyviai sekiau, net, galiu pridurti, kad kai kuriuos skaičiau ne po vieną ir ne po du kartus ;)) Linkiu tau daug kantrybės ir motyvacijos tęsti blogo pildymą, tau puikiai sekasi ;) Turi dar vieną prisiekusią tavo tinklaraščio skaitytoją ;)

Rūta rašė...

Ačiū visom už labai malonius žodžius! ;))

Rūta rašė...

Kotryna, labai džiugu skaityti tokius komentarus, manau žinai, kad aš lygiai taip pat jaučiuos dėl tavo blogo ;)) tokios žinutės ir yra didžiausia motyvacija ;)

Rimantė rašė...

Iš tiesų žinau kad galiu užeiti čia,nes kiekvieną dieną vis kažkas naujo :D žinau kad atsidariusi puslapio nerasiu to paties,tai turbūt šis blogas ir tapo vienas iš mano lankomiausių !!

Rūta rašė...

Toks ir buvo mano tikslas, kad tiek pati turėčiau tokį kaip kasdieninį dienoraštį ir kad tiems, kas skaito būtų įdomu ir vis kažkas nauja ;) ačiū! ir toliau stengsiuosi rašyt kas dieną ;)

Illusion rašė...

Sveikinimai! ;)

Rūta rašė...

ačiū!!! ;))

charmant rašė...

Na manau buvo tikrai puikus išbandymas, juk ne kiekvieną dieną pavyksta išlaikyti tokį patį rašymo ritmą, linkiu sekmės toliau rašant! :)

Rūta rašė...

Tikrai taip ;), dėkui.

Meli rašė...

Rūta, esi tikra šaunuolė, čia tau reikėjo tikrai kantrybės, nes kiekvieną dieną tikrai neturime įdėjų, bet kažką parašyti visgi reikia. Beto tavo blogas tiesiog puikus! Sekmės toliau rašant. ;)

Rūta rašė...

Ačiū! turbūt ir yra sunkiausia sugalvot kažką vis naujo ir neatsibosti ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...