2012 m. vasario 6 d., pirmadienis

Clarisonic Mia review (DAY 85)

Taigi pagaliau seniai žadėtas įrašas apie Clarisonic Mia.Visų pirma, žinau, kad tai nėra daiktas, apie kurį žino visi. Tad suprantu, kad gal ne visiem tai bus įdomu ir aktualu. Tiesiog aš prieš įsigydama Clarisonic Mia ieškojau kiek įmanoma daugiau aprašymų, atsiliepimų ir komentarų. Deja lietuvių kalba beveik nieko nepavyko rasti. Ir tai suprantama, nes kaip jau minėjau tai nėra kažkas toookio populiaraus Lietuvoje, o beje jo ir negalima čia įsigyti. Tad būtent dėl to, kad jei nors vienam žmogui bus įdomu paskaityti ir sužinoti daugiau, aš tikiuosi mano nuomonės čia išreiškimas šiek tiek padės.

Na, o nuo ko viskas prasidėjo. Dar prieš pusmetį teko skaityti labai daug užsienio blogų ir žiūrėti youtube vaizdo įrašų, kur be galo daug merginų nenustodamos šnekėjo apie tai koks nuostabus yra šis prietaisas, kaip pagerina veido odos būklę ir išvalo odą geriau nei pats žmogus savo ranka sugebėtų. Už to ir užsikabinau, nes naudojau kreminę pudrą kiekvieną mielą dieną (jei kur nors eidavau) ir visada turėjau tą baime, kad dienos pabaigoj nesugebu visiškai išvalyti odos, net ir su geriausiais valikliais. Na kadangi tai mane taip sudomino, aš pradėjau ieškot informacijos, skaityti šimtus užsienio merginų ( ir net vaikinų) atsiliepimų apie šį daiktą ir net 99% jų buvo teigiami. Ir jau būdama JAV turėjau galimybę įsigyti Clarisonic Mia, bet deja ja nepasinaudojau. Grįžus namo vėl pradėjau skaityt kiek įmanoma daugiau atsiliepimų ir ieškojau, kur pigiausiai galėčiau įsigyti šį daiktą. Galiausiai supratau, kad geriausi pasiūlymai buvo amazon.com svetainėje. Visgi ilgai dvejojau, ar man tikrai jos reikia, ar verta leisti tiek pinigų, bet kai pagavau save kiekvieną dieną ieškant vis kažko naujo apie Clarisonic Mia, supratau, kad aš nenusiraminsiu, kol jos negausiu. Na ir galiausiai gimtadienio ir Kalėdų proga ją užsisakiau.

Įkelsiu trumpą aprašymą:

Traditional methods of cleansing don’t get your skin as clean as you’d think. Fortunately, the lead inventor of Sonicare discovered a breakthrough in how we cleanse. Using Sonic Technology, Clarisonic’s patented micro-massage motion works within skin’s natural elasticity to gently remove the impurities traditional methods leave behind- leaving skin softer, smoother and more beautiful.

  • Cleanses 6x better than with your hands alone in just 60 seconds
  • Works with skin, not against it, to gently massage away impurities trapped within pores
  • Prepares skin for better absorption of creams, serums and moisturizers
  • Gentle enough to use 2x a day

Gavau ją pačiam gruodžio gale. Tačiau nenorėjau skubėti rašyti savo nuomonės čia, nes norėjau palaukti, pasinaudoti ja kuo ilgiau, kad galėčiau geriausiai ir objektyviausiai ją įvertinti. Taigi po daugiau nei mėnesio naudojimo, galiu tvirtai ir nuoširdžiai pasakyti, kad visiškai nesigailiu ir labai džiaugiuosi gavusi šį daiktą. Po kiekvieno naudojimo mano oda tampa tokia švelni, skaisti ir daug lygesnė negu anksčiau. Taip pat galėčiau pridurti, kad valant odą su Clarisonic Mia nelieka jokio makiažo pėdsako, švaresnės odos niekada neturėjau. Beje kremas taip pat įsigeria kur kas geriau. Negaliu sakyti, kad mano oda tapo tobula ar dar kokia, tikrai ne, nes visų pirma sakoma, kad geriausi šio prietaiso naudojimo rezultatai pasirodo mažiausiai po trijų mėnesių. Visų antra, tokie šalčiai nori nenori sausina veido odą ir čia gali padėti tik gerai drėkinantis kremas. Tačiau viskas, ką pasak aprašymo Clarisonic Mia turi padaryt, ji tikrai padaro ( jei galima taip sakyt :)).


Taigi ją gavau tokioje dėžutėje:


Clarisonic Mia turi vieną greitį
Paspaudus power mygtuką ji įsijungia ir nesustodama veikia lygiai minutę, po jos automatiškai išsijungia. Išorėje esantys šereliai nesisuka, nes jie reikalingi tam, kad apsaugotų, jog vanduo nesitaškytų į visas puses, sukasi tik viduje esantys šereliai.


Clarisonic Mia drąsiai galima naudoti duše ir nebijoti aplaistyti vandeniu, nes joje nėra jokių išorinių elektros jungčių, pakrovėjas prisitvirtina kaip magnetas.


Kadangi siunčiausi iš JAV reikėjo nusipirkti europietišką adapterį.

Kartu su Clarisonic Mia gavau ir mažą Clarisonic firmos cleanser'į, tačiau jo nenaudoju, galbūt išbandysiu kai pasibaigs dabar naudojamas.
Taigi su Clarisonic Mia naudoju švelnų Bioderma cleanser'į. Tereikia jį išspausti ant Clarisonic Mia galvutės ir naudoti.


Tai tokia mano nuomonė apie šį daiktą. Nemanau, kad tai būtinas visiems prietaisas, ypač jei kosmetikos beveik nenaudojat arba turite nuostabią veido odą, tačiau man jis tikrai padeda išlaikyti švarią ir sveiką veido odą. Jei iškilo kokių klausimų klauskite ;).

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tavo blogas man yra tikras atradimas! Labai patinka išsamūs įrašai kaip šis :) mielai tokį prietaisėlį įsigyčiau, tačiau deja ir taip mano wishlist'as yra perpildytas :P

Rūta rašė...

Ačiū!!! ;) na man deja nepavyko atsilaikyti :))).

Illusion rašė...

Apie toki daikta jau seniai svajoju. Jei nepaslaptis kiek kainavo su siuntimu? :)

Rūta rašė...

Su siuntimu kainavo 365Lt, bet iš tikrųjų siuntimas pakankamai brangus apie 25$, tačiau tai vistiek pigiau nei siųstis iš Anglijos, nes ten kaina apie 450Lt :).

Illusion rašė...

Man kai irgi paranoja del to ar oda gerai nusivale, tai jauciu reikia man sito dalyko :)

Rūta rašė...

Na iš mano pusės tik geri atsiliepimai ;)

charmant rašė...

Labai kaina išgasdino. :DD
Teko tikrai gerų pasiūlymų pasiskaityt apie šituos daiktus, nes jie tikrai gerai nuvalo visą makeup, ateity būtinai pasvarstysiu apie šį prietaisą, kai turėsiu savo santaupų.

Rūta rašė...

Suprantu, kaina tikrai nemaža, būtent dėl to tiek ilgai svarsčiau ir neapsisprendžiau. Beje kiek žinau yra ir pigesnių alternatyvų. :)

Tik Ji rašė...

Labai ilgai mąsčiau, ar man tikrai reikia Clarisonic, bet tavo blogas padėjo man apsispręsti, dabar laukiu jo atkeliaujant :)
Būtinai aprašysiu savo įspūdžius:
http://chocolatewithglitter.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...