2012 m. kovo 5 d., pirmadienis

Stylish blogger awards (DAY 113)

Taigi noriu padėkoti Fragile, kuri pasirodo nominavo mano blogą. Tikrai tikrai nesitikėjau ir maloniai nustebau. Jaučiu, kad savo bloge rašau, kaip sakant, bet ką, ką tik užsimanau, ir jau seniai praradau tikėjimą tilpti į kažkurią vieną sferą, tad tai, kad kažkas įvertina net ir chaotišką mano pasisakymų erdvę, yra nuostabu!

Taigi 7 faktai apie mane, kurių galbūt nežinojote:

1. Esu užkietėjus strategė: viską visada stengiuosi numatyti į priekį, įvertinti visas situacijas, apskaičiuoti viską kuo tiksliau ir apskritai dauguma žmonių net nenutuokia, kad tam tikri mano veiksmai yra suplanuoti ir tūkstantį kartų apgalvoti, nors jie gal ir gali atrodyti spontaniški.

2. Labai prisirišu prie žmonių, sunkiai įsileidžiu nepažįstamus, žodžiu, mėgstu pastovius santykius su žmonėmis. Tai parodo ir tai, kad su savo trim geriausiomis draugėmis bendrauju jau 10 metų.

3. Nemėgstu arbatos ir daugeliui tai sužinojusių būna labai labai keista. Man ji arba per karšta arba per šalta, viduriuko nerandu. Esu tik vieną kartą gyvenime gėrus arbatą,kuri man buvo labai skani (ir kokia ironija ji neparduodama Lietuvoje), kitais kartais geriu tik kai būnu peršalus ir tai nebūna labai malonus procesas.

4. Turbūt nesu sutikus nei vieno žmogaus, kuris būtų peržiūrėjęs tiek daug skirtingų serialų kiek aš. Šioje situacijoje esu šiek tiek išprotėjusi. Net jei ir neturiu laiko, galiu neiti miegot ir iki nakties žiūrėti vis naujas kiekvieno serialo serijas. Čia kalbu apie amerikietiškus serialus. Praktiškai tas pats ir apie filmus.

5. Esu įtikinėjimo meistrė, jei kažko noriu, kažkuo esu užtikrinta, įtikinti kitus man tampa iššūkiu, kurį privalau įveikti.

6. Prieš ką nors įsigijant (išskyrus drabužius) skaitau begales aprašymų, komentarų, atsliepimų, galiu prasėdėti valandų valandas ieškant informacijos apie daiktus , kurių noriu.

7. Atrodo labiau neigiamus dalykus išvardijau apie save, tad paskutinis bus teigiamas :) : labai retai meluoju (nesakysiu niekada, nes meluočiau :)), šiaip visada stengiuosi sakyti tiesą, ypač artimiems žmonėms, mano sąžinė tiesiog nenurimsta, kol nepasakau tiesos.



O aš nominuoju šiuos nuostabius blogus:
http://socharmant.blogspot.com/
http://cinerigloria.blogspot.com/
http://jedisbonjour.blogspot.com/

2 komentarai:

Ieva rašė...

dėl serialų gali su manim pasivaržyti įtariu:D

Rūta rašė...

Rimtai? :D gal netingi pasidalinti, kuriuos žiūri? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...