2012 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

New discovery... (DAY 126)

Taigi vos prieš kelias dienas aš atradau aukso lobį (bent jau man taip atrodo :))). Galbūt daugelio iš jūsų tai nenustebins ir jūs jau būsite žinojusios, bet aš kaip visad kažkur atsilikus nuo pasaulio. Pirmadienį ieškojau vienos kosmetikos priemonės internete ir paieška mane nuvedė į supermamos forumo ( visos tikriausiai jį žinot, pagarsėjęs atsakymais į visus klausimus) kosmetikos išparduotuvę, apie kurią kažkodėl iki tol negirdėjau. Koncepcija ten tokia: moterys kelia postus su kosmetikos priemonių nuotraukom ir kainom, kurias nori parduoti. Ir radau ten tiek dalykų, kad dabar nežinau kaip reiks susilaikyt neleidus pinigų. Ten radau daug ko, ko noriu, daug pigesnėmis kainomis. Bet kvepalų išparduotuvė sužavėjo dar labiau, kai kurios nuolaidos tikrai labai geros. Aš nenoriu daryti reklamos (nors kaip jau sakiau tą forumą žino jau visi), bet jei man kas anksčiau būtų pasakęs apie tokį dalyką, būčiau buvus labai dėkinga. :))

Na ir ką, jau šiandien įsigyjau du dalykus. Tai visų pirma nedidelį kiekį Dyptique Eau Duelle kvepalų pabandymui, kurių tikrai nesitikėjau rasti Lietuvoje.

Ir The Body Shop chocomania kūno šveitiklį, tokį dovanojam draugei per gimtadienį. Atrodo kaip tikras šokoladas :)). Bet didžiausias pliusas, kad įsigyjau jį 30Lt pigiau nei TBS parduotuvėje. T.y. vietoj 59Lt mokėjau 29Lt už naują, pilno dydžio produktą. Aišku, dėl The Body Shop prekių aš girdėjau daug gandų pvz.: kad jų produktų savikaina iš tikrųjų labai nedidelė, bet pati pigiau aš turbūt nebūčiau niekur radus.


Taigi kol kas nesu nusivylus ir toliau tame forume ieškosiu naujų, gerų deal'ų ;).


1 komentaras:

Unknown rašė...

O, reiks ir man ten nueit, pirmą kartą išgirdau apie tokį dalyką :}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...