2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

My opinion.. (DAY 123)

Taigi vakar buvau užsukus į Pelenės parodą. Iš tikrųjų negalėčiau pasakyti, kad buvau labai sužavėta, gal labiau nusivylus. Visų pirma, aš ten ėjau su pagrindiniu tikslu - įsigyti mylimos pudros daug pigiau, jei ne dėl to gal būt nebūčiau iš vis ėjus. Tačiau tikėjausi rasti ir geros kosmetikos pigesnėmis kainomis. Deja, bet to padaryti nepavyko, nes, mano nuomone, pusė parodos užėmė dalyviai, kurie GROŽIO parodoje pardavinėjo puodus, batų tepalus, rūbus (turbūt vežtus tiesiai iš Kinijos), su padirbtais prekių ženklais, visom vaivorykštės spalvom blizgančius papuošalus ir pan. Turbūt skambu labai skeptiškai, bet man tiesiog keista kaip dalis parodos nukrypo į šalį. Taip pat nuolaidų buvo labai nedaug. Tačiau, nemažai moterų vaikščiojo su pilnais maišeliais ir galbūt čia man vienai ne viskas įtiko :).

Visgi įsigijau pudrą, kurios norėjau ir dar nusipirkau blakstienų rietiklį, nes mano senasis jau labai susidėvėjęs ir manau nebetinkamas naudoti.

Taigi tikrai nežinau ar kitais metais dar eisiu į šią parodą, na nebent jei naudosiu vis dar tą pačią pudrą, nes ji ten daug pigesnė ir vien dėl to apsimoka užsukt.



P.S. Beje turiu keletą naujienų, bet apie jas kituose įrašuose ;).

P.P.S. Šiandien tokia graži diena!!! O vakare dar eisiu į draugo gimtadienį.

P.P.P.S Ir dar... šiandien jau ŠEŠI (pati negaliu patikėti) metai, kaip draugauju su savo draugu!!! ;)

4 komentarai:

charmant rašė...

Sveikinimai šešerių metų sukakties proga! :)

Greta rašė...

sveikinimai, tikrai!

Rebeka rašė...

Parasyk atsiliepimus apie pudryte! :)
Beja sveikinu su sukaktimi!

www.rebekasbeautyworld.blogspot.com

Rūta rašė...

Ačiū visoms už sveikinimus ;)

Rebeka, kurią dieną parašysiu įrašą apie ją. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...