2012 m. kovo 12 d., pirmadienis

Moroccanoil Treatment (DAY 120)

Prieš porą savaičių minėjau, kad atsiėmiau iš pašto siuntinį su keliomis gėrybėmis ;). Šis dalykėlis -Morrocanoil Treatment - buvo labiausiai lauktas iš visų užsakytų prekių. Esu tiek skaičius (kaip jau minėjau viename iš 7 faktų apie save: skaitau daugybę atsiliepimų prieš ką nors įsigyjant, taip ir šiuo atveju) apie šią plaukų priemonę, kad galiausiai nusprendžiau išbandyti ją pati, siunčiausi mažą kiekį (25 ml), nes visų pirma kaina buvo ir taip nemaža, o visų antra norėjau iš pradžių tik pabandyt ir įsitikinti ar ši priemonė tikrai verta dėmesio.

Taigi - kas tai?
Moroccanoil Treatment - tai gydomasis aliejus plaukams, kuris turėtų suteikti plaukams žvilgesio, švelnumo bei padėti jiems atrodyti sveikiems. Nebūtina naudoti tik plaukų galiukams, naudojant jį ant visų plaukų jie tikrai neatrodys susiriebalavę.

Apskritai kalbant, aš tikrai negaliu pasidžiaugti labai tobulais plaukais, visą laiką pavydžiu merginoms su gražiais, lygiais plaukais, o tokių aplink daug. Tad tenka vis stengtis tam tikromis priemonėmis gerinti savo plaukų būklę.

Kalbant apie Moroccanoil Treatment, kuo daugiau naudoju, vis labiau pamilstu šią priemonę, aišku žinau, kad iš esmės aš savo plaukų nepakeisiu, bet niekas kitas nepadėjo mano plaukams būt tokiems švelniems kaip šis aliejus, jaučiu, kad su juo plaukai tikrai atrodo sveikesni, ir labai labai tikiuosi laikui bėgant jis dar labiau pagerins mano plaukų būklę. Taip pat jis visiškai neapsunkina plaukų kaip dauguma kitų priemonių. Kvapas irgi mane labai žavi, jį galima justi savo plaukuose visą dieną. Taigi, Moroccanoil Treantment aš duočiau labai daug pliusų ir jei kišenė leis, pasibaigus šiam, pirksiu didelį buteliuką.

Beje įdomus faktas: nemažai įžymybių, tokių kaip Jenifer Lopez, Amanda Seyfried, Marion Cotillard, Katy Perry, Taylor Swift ir daug kitų, naudoja būtent šį Moroccanoil Treatment.


10 komentarų:

charmant rašė...

Įdomu ar galima jį įsigyti Lietuvoje. :)

Trance rašė...

Gal būtų galima sužinoti, kiek mokėjai už tą buteliuką? :)

Rūta rašė...

charmant, ieškojau visur, bet neradau ;)

Rūta rašė...

Trance, už 25ml mokėjau 12 svarų, tai nepilnai 50Lt ;)

Deadly Inlove rašė...

parasyk ir veliau kaip tau si priemone. Labai sunku susirasti kazka tikrai gero, kas tiktu ilgam laikui :)

Rūta rašė...

Būtinai :).

Martyna rašė...

As naudoju macadamia oil kiek skaiciau jie labai panasus o ir pigesnis macadamia, plius turiu dar macaadamia oil plauku kauke ja naudoju karta i savaite kita diena plaukai kaip silkas! na bet zinoma ir greiciau susiriebaluoja.

Rūta rašė...

Girdėjau apie abu šiuos produktus, dėl aliejaus tai tiesiog labai norėjau išbandyti morrocanoil, nes tiek prisiskaičiau gerų atsiliepimų, gal vėliau ir macadamia oil išbandysiu, nes kaip sakei jis pigesnis ir labiau prieinamas Lietuvoje, o dėl kaukės tai aš irgi labai labai noriu būtent šią macadamia kaukę išbandyti (tik neprisiruošiu). :)

kvepalai rašė...

siūlome išbandyti: www.kvepalusala.lt

KVEPALUSALA.LT rašė...

Moroccanoil Treatment - vienas geriausių aliejukų pasaulinėje rinkoje !!! kviečiame išbandyti: WWW.KVEPALUSALA.LT (pilstome mažesnėmis talpomis)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...