2012 m. kovo 28 d., trečiadienis

LUSH (DAY 130)


Taigi dar būdama JAV susižavėjau LUSH parduotuve ir jos prekėmis. Visgi kainos ten šiek tiek didesnės nei Europoje, nes kiek žinau LUSH yra angliškas brandas, ir be to turėjau kitokių suplanuotų pirkinių , todėl JAV LUSH'e nieko nepirkau. Deja, šios parduotuvės Lietuvoje kol kas nėra, tačiau pavyko ją rasti Estijoje ir kaip matot įsigijau nemažai produktų. Gera žinia, kad iš Estijos LUSH galima siųstis į Lietuvą, o bloga žinia, kad tai kainuoja apie 7 eurus, bet visgi reik pasidžiaugt, kad bent jau yra tokia galimybė.

Kodėl aš susidomėjau LUSH?
Kiek žinau visi produktai šioje parduotuvėje yra gaminami rankomis ir tik iš natūralių sudėtinių dalių, tad nėra jokių nereikalingų ar sintetinių ingridientų. Be to, visos prekės šioje parduotuvėje žaismingos, spalvotos, ypač įvairūs vonios burbulai (kuriems aš šį kartą pagailėjau pinigų). Beje ir atsiliepimų apie LUSH produktus girdėjau tikrai gerų, tad nusprendžiau ir aš juos išbandyti. Dėl LUSH populiarumo, na kiek žinau JAV šis brandas dabar yra ant bangos, o dėl Europos nežinau, bet kai aš buvau Estijos LUSH parduotuvėje, žmonių ten beveik nebuvo :). Manau, kad problema - per mažai reklamos.

Taigi ką aš ten tokio jau nusipirkau. (Beje kol kas išbandžiau tik tris iš septynių prekių, tad atsiliepimai bus ateityje ;), dabar tik apie tai kas iš viso ten per dalykai :))

1. Ocean Salt - Tai šveitiklis (scrubas) veidui ir kūnui. (Dar nežinau ar naudosiu ir veidui ar tik kūnui, bet pabandysiu tai tikrai, o šiaip tai kiek teko girdėti yra populiariausia Lush prekė savo srityje)
2. Oatifix Fresh Face Mask - veido kaukė jautriai ir sausai odai, turi ypač drėkinti, ( šiaip šios kaukės turi tik trijų savaičių galiojimo laiką, jos turi būti laikomos šaldytuve, nes pagamintos tik iš šviežių produktų).
3. Mint Julips - lūpų šveitiklis (scrubas) na paskirtis turbūt aiški - panaikinti negyvą odą nuo lūpų (mėtų ir šokolado skonio, kadangi yra iš cukraus, ištrynus lūpas jas galima apsilaižyti ir burnoje išlieka gaivus kvapas :))
4. Sunnyside Bubble Bar (geltoname maišelyje, kitose nuotraukose auksinis gabaliukas) - nežinau net kaip išverst, na šis daiktas įmestas į vonią sukuria daug burbulų ir kadangi visas padengtas auksiniais blizgučiais, turėtų vonios vandenį paversti tarsi į skystą auksą :)) (dar nebandžiau, bet vėliau pasidalinsiu įspūdžiais)
5. Grease lightning - galima turbūt vadinti serumu, skirtu gydyti spuogelius ( juos uždžiovina ir neleidžia toliau plėstis), o kas turi riebią veido odą gali išsitepti visą veidą, nes ši priemonė turėtų mažinti riebalų išsiskyrimą.

Toliau muilai, kurių neišpakavau, nes žadu naudoti vėliau todėl nenorėjau dabar jų liesti. Bet įkėliau jų nuotraukas iš interneto :).

6. Sultana of Soap - labai toks kreminis muilas ( jei taip galima sakyti), turi labai drėkinti odą, jame yra razinų, riešutų, abrikosų ir kitokių džiovintų vaisių, vienas iš populiariausių ir mėstamiausių LUSH muilų.

7. Miranda - muilas, kuris tonizuoja ir šviesina odą, pagrindinė sudėtinė dalis - kivi, kuris turtingas vitaminu C.





Sultana of Soap muilas


Miranda muilas


Tai tiek apie šiuos dalykėlius. Manau vėliau pasidalinsiu savo nuomone, apie tai ar jie patiko, ar nepatiko, ką tikrai verta įsigyti, o ką nelabai (aišku jei bus įdomu).

3 komentarai:

Greta rašė...

bus įdomu!

MarionetteOfHarmony rašė...

Tie muilai baisiai skaniai atrodo!

Tik Ji rašė...

Ar jau lankeisi lietuviškoj Lush parduotuvėj?

http://chocolatewithglitter.blogspot.com/2012/12/yeayyy-lush-in-lithuania.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...