2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Birthday NR. 2 (DAY 16)

Pagaliau tikrasis gimtadienis!!! Na dabar aš pilnametė visose šalyse (:


Kitas dalykas: kadangi oras šąla nusprendžiau pasidalinti savo žiemos megztukais (:




2011 m. lapkričio 27 d., sekmadienis

Scented candles (DAY 14)

Pastaruoju metu vis daugiau Lietuvos parduotuvių pradeda prekiauti kvepiančiomis žvakėmis. Noriu prisipažinti - jos tapo mano silpnybe nuo tada kai prieš metus užsisakiau savo pirmąją kvepiančią žvakę iš Yankee candles. Aš neįsivaizduoju geresnio būdo praskaidrinti nykią dieną, kaip tik užsidegti nuostabiai kvepiančią žvakę ir mėgautis jos aromatu.

Šiuo metu aš skęstu šių žvakių kvapuose ;)

-->


2011 m. lapkričio 25 d., penktadienis

My lovely fragrance (DAY 12)

Šiuo metu mano mylimiausi kvepalai yra CHANEL CHANCE. Nebegaliu be jų eiti praktiškai niekur. Šiaip aš visada mėgau saldesnius kvapus, bet šis kvapas skiriasi iš visų. Bet prisipažinsiu, aš nemoku apibūdinti kvapų, nebent tik pasakyt ar jie saldūs, ar gaivūs. Yra žmonių, kurie gali tobulai apibūdinti kvapą, bet deja aš ne viena iš jų. Taigi ką galiu pasakyt apie CHANEL CHANCE - tai , kad tai laabai stiprus kvapas, kuris man labai patinka :D. Nelabai išsamu tiesa? Na, bet šiandien aš tik ir tenorėjau pasidalint savo šiuo metu mylimiausiu kvapu. Galbūt kada vėliau pakalbėsiu, apie savo visų laikų mėgstamiausius kvepalų penketuką ( ar kiek ten jų yra ;)).




O kokie jūsų mylimiausi kvepalai? ;)

2011 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Waiting (DAY 11)

Kvepia gimtadienio nuotaikomis, nors dar ne laikas... Nežinau truputį pesimizmas apėmė...

Thats it for today.

2011 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

W&T USA Part 1 (DAY 10)

Taigi pirmajame įraše žadėjau greitu metu pasidalinti savo įspūdžiais apie kelionę/darbą Amerikoje. Taigi manau šiandien puiki proga tą pradėti. Manau, kad vieno įrašo neužteks, tad padalinsiu jį į dalis.


Pradėsiu nuo to, kad dabar jau esu trečiakursė studentė, o į JAV išvažiavau po antro kurso, tai yra ką tik praėjusią vasarą. Na turbūt nenustebinsiu sakydama, kad važiavau su programa Work & Travel USA. Taigi, nuo ko viskas prasidėjo. Aš ir dar trys mano draugai antro kurso pradžioje nusprendėme, kad norime naujos patirties, naujų ispūdžių ir sumąstėme, kad vasaros išvyka į JAV būtų tobulas sprendimas. Taigi užpildėme visus reikiamus dokumentus ir pradėjome ieškoti darbo JAV. Iš pradžių sekėsi sunkiai, na mes patys supratom, kad ne kiekvienas amerikietis nori priimti užsieniečius darbui vasarai kokį gruodžio mėnesį. Taigi mūsų viltys po truputį blėso ir vasario mėnesį mes supratom, kad darbo susirasti nebepavyks ir į JAV neišvažiuosim. (Nors tuo metu nemažai pažįstamų sugebėjo darbus susirasti patys, turbūt mes buvom per dideli tinginiai ir nedėjom jau tiek daug pastangų :).) Tačiau kovo mėnesį sulaukėme darbo pasiūlymo iš agentūros, per kurią tvarkėm visus dokumentus ir ką, o gi gavom darbą atrakcionų parke. Taigi visos viltys ir lūkesčiai atgijo ir jau žinojom, kad vasarą vykstame į JAV. Žinoma tik reikėjo sutvarkyt daug formalumų bei aišku išlaikyt PAANKSTINTĄ sesiją, kuri buvo tikras pragaras. Tačiau praėję visas kliūtis pradėjome pakuotis daiktus ir kurti planus vasarai.
Kelionė į JAV buvo na švelniai tariant ilga ir laaaaaabai varginanti, nes iki miesto, kuriame turėjome dirbti nuo Lietuvos keliavome 26 valandas. Galima įsivaizduoti kaip linksma turėjo būti. Bet nereikia galvoti, kad realus skrydis tiek trunka. Ne, bėda buvo ta, kad Lenkijoje persėdimo laukti turėjome DEŠIMT valandų. Ir mes susimovėme, nes nežinojome, kad galime išeiti iš oro uosto tik ką atskirdę iš Lietuvos, tai sužinojom tik vėliau, tad tas DEŠIMT valandų laukėm Lenkijos oro uoste. Tačiau skrydžio sulaukėme ir galiausiai atsidūrėme New York'o JFK oro uoste. Nuo ten prasidėjo įdomi 5 valandų kelionė trimis transportais iki mūsų gyvenamosios vietos. Keliavome su mikroautobusu iki autobusų stoties, po to laukėme autobuso vykstančio į Atlantic City (AC) ir AC laukėm autobuso iki mūsų miesto. Baisiausia turbūt buvo AC. Stovėjome su visais savo lagaminais vidurį nakties, aplink tik juodaodžiai ( ir vėliau sužinojom, kad AC vienas iš nusikalstamiausių miestų), nežinojome kaip reikės nusigaut iki savo namo atvykus į miestelį, žodžiu buvo labai "faina". Na ir ką, atvykome, miestas tuščias, NEI VIENO, absoliučiai nei vieno žmogaus, žinom tik adresą, na ir pradėjom eit ir ieškot gyvenamosios vietos. Pasisekė, kad bent jau mūsų mieste, o manau ir visoj JAV, gatvių išdėstymas labai protingas ir net naktį po pusvalandžio klaidžiojimo su lagaminais sugebėjom susirast savo namą. Na ir ką, beldžiamės į duris....


Manau istoriją pratęsiu vėlesniuose įrašuose, nes nežinau ar kas nors ją skaitys, tikiuosi nėra per smulku ;] ne jei bent kas nors perskaitėte, parašykit, ar tęsti ar ne ;]]

Įkeliu keletą nuotraukų iš mūsų miestelio. Didžiausias pliusas, kad dirbdavom prie pat Atlanto vandenyno :].





2011 m. lapkričio 22 d., antradienis

NOTD* (DAY 9)

Šiandien nusprendžiau pasidalinti šiuo metu savo mėgstamiausiu nagų laku. Manau ši spalva laabai tinkama šiam sezonui. Mano draugai vadina ją dumblo spalva :D, bet man asmeniškai tai viena iš elegantiškesnių ir prie visko deranti spalva. Turbūt ne veltui ji vadinasi Metro Chic.







*NOTD-nail of the day

2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Studying and sushi (DAY 8)



Šiandien smagiai leidžiu dieną, jau beveik šešta valanda vakaro, o aš vis dar sėdžiu universitete. Lauke tamsu, universitetas tuščias- įdomus jausmas. Jau seniai taip vėlai čia teko sėdėti. Laukiu kol manęs atvažiuos pasiimti ir tada lėksim valgyti sushio ( mano gyvenimo meilės). Gal pavyks vėliau vakare (tiksliau naktį, nes vakaras jau dabar ;)) įdėti šiek nuotraukų. O dabar tenka spausti x -iuką ir pradėti ruošti trečiadienio prezentaciją. Jaučiuos nelabai motyvuota, tai nežinau kaip pavyks tai įgyvendinti. Bet svarbiausia geri norai, ar ne? ;]

->
->
->
->
->
->

O štai ir žadėtos nuotraukos.










Ir desertai :))


2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

Nightmares (DAY 7)

Ką tik, gal kokias penkias minutes, sėdėjau ir žiūrėjau į vieną tašką ir galvojau, kaip turėtų atrodyti šiandienos įrašas. Nenoriu šiandien rašyti apie papuošalus, kosmetiką, drabužius ir t.t



Ką tik atsiminiau savo vakarykštį sapną. Tai buvo vienas iš baisesnių košmarų. Man visada buvo įdomu ar tik man vienai, ar ir kitiems būna taip, kad pabudus iš košmaro, jis persekioja mane visą dieną ir tas jausmas būna labai nemalonus. Tarsi to, ką sapnavai, nusikratyti taip lengvai nepavyks. Dar ir dabar apie tai rašydama, atsimenu visą sapną labai ryškiai. Nežinau, kodėl apie tai rašau, gal tiesiog įdomu, ar po ilgo laiko perskaičius šį įrašą dar atsiminsiu apie ką čia rašiau, o gal visgi ir košmarai laikui bėgant pasimiršta.

2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

Fall accessories (DAY 6)

Šiandien, kai oras jau nebemielas ir saulė mūsų nebelepina, nusprendžiau pasidalinti šiuo metu savo topiniais( dažnai nešiojamais) aksesuarais, jei galima juos taip pavadinti. Labiausiai esu įsimylėjusi šį šaliką, nes jis toks šiltas ir mielas, kad norisi juo apsivyniojus sėdėti kiekvieną šaltą rudens vakarą.





2011 m. lapkričio 18 d., penktadienis

My skin care (DAY 5)

Naudojant nemažai makiažo svarbu rūpintis veido oda. Kažkodėl anksčiau atrodė, kad veido oda priklauso nuo genų ir jokie produktai nepadės. Manau neklydau dėl genų ir tame tiesos turbūt yra, bet klydau dėl to, kad niekas negali padėt mano odai atrodyti geriau. Visgi be galo svarbu gerai nuvalyti makiažą vakare ir naudoti drėkinančius veido kremus. Teko matyti žmonių, kurie turi be proto daug veido priežiūros priemonių ir vakarinis odos priežiūros ritualas jiem užtrunka mažiausiai valandą. Na aš kol kas nesu tiek pasistūmėjusi (tik tikiuosi gauti Clarisonic mia, kurį minėjau ankstesniame įraše). Šiuo metu mano svarbiausios veido priežiūros priemonės yra šios:


Iš eilės: BIODERMA Sebium Purifying Foaming Gel, BIODERMA Sensibo H2O, Clinique dramatically different moisturizing lotion.

Kaip aš jas naudoju vakare:


Step one: nusivalau makiažą BIODERMA valomuoju vandeniu


Step two: nuplaunu veidą BIODERMA putojančiu prausikliu geliu


Step three: ištepu veida Clinique drėkinančiu kremu

Taigi tokia mano veido priežiūros rutina. Kalbant apie priemones, BIODERMA prekes atradau visai neseniai, tačiau pamilau nuo pat pirmo naudojimo. Tikrai jaučias, kad jos natūralios ir mano veido odai tik padės, o ne pakenks. Clinique kremas tarnauja man kur kas seniau. Esu juo labai patenkinta, bet baigus naudoti jo atsargas planuoju išbandyti kokį kitą. Jei turite rekomendacijų ( nors skaitytojų ir praktiškai neturiu, bet naiviai tikiuos ;)) pasidalinkite.

Iki ryt ;)

P.S. Ryt pasistengsiu parašyti įrašą nesusijusį su kosmetika ;)

2011 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Lazy (DAY 4)

Kartais nieko nesinori, norisi nieko negalvoti, nieko nedaryti, tiesiog tingėti. Šiandien viena iš tokių dienų. Bet tuo pačiu šiandiena man buvo labai ypatinga. Kartais užtenka vienos akimirkos, kuri viską pakeičia. Esu aptingusi, bet laiminga.


2011 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

Wishlist (DAY 3)

Kadangi mano gimtadienis jau už poros savaičių, o ir Kalėdos ne už kalnų, pradedu svajoti apie dovanas. Štai mano WISHLIST'AS. Juk pasvajoti galima ;)



Pirmas ir labiausiai norimas dalykas "Clarisonic Mia" - veido valymo priemonė, apie kurią svajoju jau praktiškai metus.




Visada galvojau, kad viskas, kas susiję su Marc Jacobs yra beprotiškai brangu, tačiau pasirodo ne :). Nuostabūs auskarai.





Estee Lauder "Crystal Baby" lūpdažis.



Bourjois "Fast & Perfect" blakstienų tušas. Girdėjau tik geriausius atsiliepimus apie jį.



Jo Malone "Dark Amber & Ginger Lily" kvepalai
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...